Vidovdansko naselje, odličan 3.5 soban stan nov

Šifra nekretnine : 7815

Prodaja 151.410 € - Stan
82.00 m23.5 SobeCG III  Štampaj
Lokacija: Vidovdansko naselje Ulica: Temerinska novogradnja Telefonskih linija: 1 

Ekskluzivna Prodaja Stana u Novom Sadu - Vaša Oaza Mira i Elegancije

Predstavljamo vam luksuzan stan u novogradnji u Novom Sadu, smešten u mirnom delu grada, okružen zelenilom i na samo nekoliko minuta od centra. Ovaj predivan stan odiše elegancijom i kvalitetom, a svojim idealnim rasporedom i prostranim, svetlim prostorijama pruža maksimalan komfor i udobnost.

Stan je dizajniran tako da pruža optimalnu funkcionalnost i udobnost. Veliki prozori obezbeđuju obilje prirodne svetlosti tokom celog dana, stvarajući prijatnu i toplu atmosferu.
Visokokvalitetni materijali: U izgradnji stana korišćeni su samo najkvalitetniji materijali, što se ogleda u svakom detalju enterijera. Svaka soba odiše sofisticiranošću i pažnjom prema detaljima.
Idealan raspored: Prostrani dnevni boravak, moderno opremljena kuhinja, komforne spavaće sobe i luksuzno opremljena kupatila čine ovaj stan savršenim mestom za život.

Stan se nalazi u mirnom i tihom delu Novog Sada, okružen zelenilom , što pruža savršeno okruženje za opuštanje i uživanje. U blizini zgrade nalaze se svi potrebni sadržaji za svakodnevni život, uključujući supermarkete, škole, vrtiće, restorane i kafiće. Uprkos mirnoj lokaciji, centar grada je na samo nekoliko minuta vožnje, omogućavajući vam da brzo stignete do svih važnih destinacija i dešavanja u gradu.


Zgrada je opremljena najmodernijim sigurnosnim sistemima, pružajući vam osećaj sigurnosti i mira.
Stan je opremljen modernim sistemima za grejanje i hlađenje, koji omogućavaju niske troškove i ekološku efikasnost.
Ovaj stan predstavlja idealnu priliku za one koji traže kombinaciju luksuza, komfora i praktičnosti. Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu, pozivamo vas da nas kontaktirate i zakažete obilazak. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog prelepog stana u jednom od najpoželjnijih delova Novog Sada.

Pozovite na 0668442277

Vaše Gold nekretnine.






Reg.posrednika br.1039

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Podrum, Terasa, Parking (više mesta)
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

PRODAJA: Trosoban stan 73m2 - BULEVAR OSLOBOĐENJA

3.0 | 73m2 | 151.410 €
Novi Sad, Bulevar oslobođenja 73 m2. Ovaj stan čine prostorije sledećeg rasporeda: dnevni boravak sa kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava i veoma prostrana terasa sa predivnim pogledom. Pogodan za izdavanje zbog same lokacije. Uknjižen 1/1. Za više informacija pozovite: 0668442299. Vaše GOLD nekretnine. Reg.posrednika br.1039
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

PRODAJA Stan 2.5: NOVI SAD- Bulevar oslobođenja, Gagarinova 69m2

2.5 | 69m2 | 151.410 €
Prodajemo dvoiposoban stan na odličnoj lokaciji u Novom Sadu. Zgrada je uvučena od bulevara tako da je buka svedena na minimum. Orijentisan istočno, veoma svetao, lepo ušuškan, nije na poslenjem spratu. Spavaće sobe gledaju u dugačku terasu. U celom stanu su ugrađeni premijum PVC prozori, a u dnevnoj sobi su i motori sa tajmerima koji podižu i spuštaju roletne u zadato vreme. Stan je odlično izolovan, leti je temeratura nekoliko stepeni niža nego spoljna a zimi grejanje radi odlično. Za više informacija pozovite 0668442255. Vaše Gold nekretnine Reg.posrednika br.1039
Detaljnije