Podbara , odličan stan u ponudi

Šifra nekretnine : 7793

Izdavanje 450 € - Stan
42.00 m22.0 SobeCG Visoko prizemlje  Štampaj
Lokacija: Podbara Ulica: Đorđa Rajkovića novogradnja Telefonskih linija: 1 namešten 

Izdavanje Dvosobnog Stana u Novom Sadu, Naselje Podbara

Izdaje se moderan dvosoban stan u srcu naselja Podbara u Novom Sadu. Stan je potpuno nov, opremljen savremenim nameštajem i novom belom tehnikom. Svaki detalj u stanu je pažljivo odabran kako bi pružio maksimalnu udobnost i funkcionalnost.

Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe, potpuno opremljene kuhinje, udobne spavaće sobe, moderno opremljenog kupatila, te balkona koji pruža dodatni prostor za opuštanje. Kuhinja je opremljena svim neophodnim aparatima, uključujući frižider, šporet.

Dnevna soba je uređena modernim nameštajem i LED televizorom, pružajući savršen prostor za opuštanje posle napornog dana.

Uz stan dolazi i obezbeđeno parking mesto u dvorištu zgrade, što je velika prednost u ovom delu grada. Ceo objekat je pokriven video nadzorom, pružajući dodatni nivo sigurnosti stanarima.

Stan se nalazi u mirnoj ulici u naselju Podbara, ali u neposrednoj blizini svih bitnih dešavanja i sadržaja. U blizini se nalaze prodavnice, restorani, kafići, škole, vrtići, kao i javni prevoz, što omogućava brzu i laku povezanost sa ostalim delovima grada.

Ovaj stan predstavlja idealnu priliku za sve one koji traže moderan, udoban i siguran dom u mirnom delu Novog Sada, a opet sa svim potrebnim sadržajima na dohvat ruke. Za sve dodatne informacije i dogovor oko termina za razgledanje, slobodno nas kontaktirajte.

Vaše Gold nekretnine 0668442277.






Reg.posrednika br.1039

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Parking (više mesta)
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Rampa za invalidska kolica
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Kablovska TV, Video nadzor, , , ,
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Samo kod nas

1.5 | 34m2 | 450 €
Samo kod nas u ponudi. Savršen stan za zakup, idealan je za porodicu. U stanu su sve stvari nove i stan odiše toplinom doma. Uz stan ima i garažno mesto u dvorištu zgrade koje nije numerisano . Za više informacija pozovite na 0668442277 Vaše Gold nekretnine. Reg.posrednika br.1039
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Grbavica, odličan stan u ponudi samo kod nas

3.0 | 62m2 | 450 €
Tražite savršen stan u jednoj od najtraženijih lokacija u Novom Sadu? Imamo idealnu priliku za vas! U ponudi je komforan stan površine 62m², smešten u srcu Grbavice, jednog od najpoželjnijih naselja u gradu. Osnovne informacije: Površina: 62m² Lokacija: Grbavica, Novi Sad Opremljenost: Opcionalno opremljen (mogućnost izdavanja sa ili bez nameštaja) Dostupnost: Stan je slobodan od 20.08. Kućni ljubimci: Dozvoljeni Detalji stana: Stan se nalazi u modernoj i dobro održavanoj zgradi, sa kvalitetnom infrastrukturom. Prostrani dnevni boravak je povezan sa kuhinjom i trpezarijom, što pruža osećaj otvorenog prostora i svetlosti. Stan sadrži dve spavaće sobe, moderno kupatilo, kao i balkon koji nudi divan pogled na okolinu. Grbavica je jedno od najpopularnijih naselja u Novom Sadu, poznato po svojoj blizini centru grada i svim potrebnim sadržajima. U blizini se nalaze marketi, restorani, kafići, škole, vrtići i javni prevoz, što omogućava lak i brz pristup svim delovima grada. Stan nudi mogućnost da bude potpuno opremljen prema vašim željama, što uključuje sav neophodan nameštaj i aparate. Pored toga, dozvoljeni su kućni ljubimci, što ga čini idealnim za vlasnike pasa i mačaka. Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu ili imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte za više informacija i dogovor o obilasku. Vaše Gold nekretnine 0668442277. Stan je slobodan od 20.08.2024. Ne propustite priliku da živite u jednom od najboljih delova Novog Sada! Reg.posrednika br.1039
Detaljnije