PRODAJA Stan 2.0: NOVI SAD-Novi Sad-Liman, Podgorička, 55.00m2, 158620 eur

Šifra nekretnine : 6211

Prodaja 158.620 € - Stan
55.00 m22.0 SobeCG III  Štampaj
Lokacija: Liman Ulica: Podgorička standardna Telefonskih linija: 1 

PRODAJA Stan 2.0: NOVI SAD-Novi Sad-Liman, Podgorička, 55.00m2

Ekskluzivna Nekretnina: Moderan Stan na Limanu, Novi Sad

Ponosno predstavljamo ovaj elegantan stan na traženoj lokaciji na Limanu, Novi Sad. Površine 55.00m², ovaj stan predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i praktičnosti.

Osnovne Informacije:

Lokacija: Novi Sad-Liman, Podgorička ulica
Površina: 55.00m²
Sobe: 2.0
Cena: 158620 EUR
Opremljenost i Dizajn:
Ovaj stan je savremeno dizajniran, pružajući vam funkcionalan prostor sa stilom. Sastoji se od prostrane dnevne sobe, kuhinje, udobne spavaće sobe i moderno opremljenog kupatila kao i terase koja je zastakljena pvc stolarijom. Svaka prostorija je pažljivo osmišljena kako bi pružila maksimalnu udobnost i estetski užitak.

Pogodnosti:
Ova nekretnina nudi više od samo stana. U blizini su prodavnice, restorani, škole i parkovi, čineći ovu lokaciju idealnom za porodice, profesionalce i sve one koji traže aktivan gradski život. Stan je takođe dobro povezan sa gradskim prevozom i drugim bitnim sadržajima.

Investicija u Vašu Budućnost:
Ovaj stan nije samo dom, već i pametna investicija. Pruža vam priliku za stabilnost i sigurnost u budućnosti. Bilo da tražite prvi dom ili razmišljate o investiranju u nekretnine, ova ponuda je idealna za vas.

Za više informacija ili da zakažete obilazak, kontaktirajte nas danas. Ovo je vaša prilika da živite u udobnosti i stilu na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Novom Sadu.

Za više informacija pozovite na broj telefona: 0668442299.
Vaše GOLD nekretnine! Reg.posrednika br.1039

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Parking (više mesta)
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Elegantan trosoban stan na Novom Naselju, Novi Sad - Potpuno renoviran!

3.0 | 71m2 | 158.620 €
Na prodaju je prelep trosoban stan površine 71m2, smešten u jednoj od najtraženijih ulica na Novom Naselju, Novi Sad. Ova nekretnina se nalazi na drugom spratu zgrade sa centralnim grejanjem, pružajući udobnost i toplinu tokom cele godine. Stan je potpuno renoviran i prazan, čime vam pruža mogućnost da ga uredite i personalizujete prema vašim željama. Renoviranje obuhvata potpuno nove instalacije struje i vode, kao i modernu unutrašnju i spoljašnju stolariju. Podovi i zidovi su takođe obnovljeni, pružajući stanu svež i moderan izgled. U sklopu stana se nalazi prostrano kupatilo, terasa i ostava, pružajući vam dodatni prostor za udoban život. Stan je svetao i prozračan, stvarajući prijatnu atmosferu za vas i vašu porodicu. Lokacija stana je jedna od najboljih u Novom Sadu, sa odličnom povezanošću sa gradskim prevozom, obrazovnim ustanovama, prodavnicama, restoranima i svim potrebnim sadržajima. Ovo je idealna prilika za one koji traže udoban dom u mirnom okruženju, ali sa blizinom svih gradskih sadržaja. Nemojte propustiti priliku da postanete vlasnik ovog divnog stana na Novom Naselju. Za više informacija ili da zakažete razgledanje, slobodno nas kontaktirajte putem telefona +381668442299 ili emaila goldnekretnine2299@gmail.com . Vaše GOLD nekretnine. Reg.posrednika br.1039
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vrhunski stan u izgradnji 4.0

4.0 | 93m2 | 158.054 €
Odlična nekretnina u ponudi . Stan je 4.0 završetak radova je u martu. Za više informacija pozovite na 0668442277 Vaše Gold nekretnine. Reg.posrednika br.1039
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

PRODAJA Stan 2.5: NOVI SAD- Kraljevića Marka, Rotkvarija 56m2, 159650e

2.5 | 56m2 | 159.650 €
Stan u najtraženijem delu grada, na samo nekoliko minuta od centa grada. Dve odvojene spavaće sobe, dva sanitarna čvora, prostran hodnik iz kog se ide u sve prostorije, posebna ostava u sklopu terase, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Dom zdravlja, dve škole, vrtići, apoteke, marketi... sve u krugu od 500m. Idealno mesto za porodičan život. Prednost u odnosu na ostale stambene objekte je prostrano dvorište unutar komlpeksa sa igralištem za decu, kao i 24-časovan video nadzor i obezbeđenje. Stan se prodaje sa komplet ugrađenim nameštajem. Mogućnost kupovine parking mesta. Za više informacija pozovite 0668442255. Vaše Gold nekretnine Reg.posrednika br.1039
Detaljnije